Готуємо ситний салат із печінкою та печерицями

Легкий і поживний салат сподобається тим, хто не любить страви з майонезом.

Ситний салат із печінкою та печерицями

Інгредієнти:

Куряча печінка — 250 гр;
Соєвий соус — 2 ст. л;
Печериці — 100 гр;
Чебрець — дрібка;
Помідори — 2 шт.;
Перець болгарський — 1 шт.;
Салатне листя — 100 гр.

Для заправки:

Оливкова олія — 6 ст. л.;
Гірчиця — 1 ч. л;
Бальзамічний оцет — 2 год. л.;
Мед — 2 ч. л.

Спосіб приготування:

Сиру курячу печінку помити, обрізати зайве та полити соєвим соусом. Залишити на 30 хвилин, потім злити соус і обсмажити шматочки доти, доки вони не підрум’яняться.

Печериці порізати на 4 частини та підсмажити, в кінці смаження гриби посолити й додати дрібку чебрецю.

Помідори нарізати на шматочки, болгарський перець — соломкою.

На дно тарілки порвати різнобарвне листя салату, болгарський перець, а зверху полити заправкою. Потім розкласти теплі шматочки печінки, печериці й томати, полити заправкою ще раз.

Готовий салат можна подавати до столу.