Паста з фетою шпинатом та помідорами: вечеря за 15 хвилин

Якщо треба швидко приготувати смачну вечерю, вас врятує цей простий рецепт. Спробуйте поєднання пасти з фетою, томатами й шпинатом.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 150 г пасти (сирої)
  • 2-3 ст. л. оливкової олії
  • 200 г помідорів
  • листя шпинату
  • 100 г фети
  • сіль
  • перець

Приготування: 

Пасту відваріть до готовності у підсоленій воді. Наріжте помідори й фету. Помийте й просушіть шпинат. Налийте на сковорідку оливкової олії. Покладіть нарізані помідори й шпинат. Тушіть поки томати не стануть м’якими.

Покладіть на сковорідку до томатів відварену пасту. Після цього зверху покладіть фету. Не забудьте посолити й поперчити страву. Перемішайте й готуйте ще протягом 2-3 хвилин. Не пройде й 15 хвилин, як ваша вечеря буде готова. Смачного!