Як приготувати дієтичний торт: рецепт, який збереже фігуру

Що робити, якщо дуже хочеться і з’їсти шматочок торта, і схуднути на початок весни? На диво, таке можливе! Якщо ви знаєте дієтичний рецепт будь-якого торта, то легко зможете зберегти здоровий баланс між вагою та смаковим задоволенням.

Французький доктор П’єр Дюкан , будучи відомим дієтологом, стверджує, що стежити за своєю вагою дуже просто, для цього навіть немає потреби відмовляти собі в улюбленій їжі.

Коли ви готуєте, потрібно лише намагатися підбирати рецепти дієтичних страв. Ми послухали доктора Дюкана і підібрали рецепт смачного дієтичного торта з апельсинами.

Рецепт дієтичного торта з апельсинами

складові

  • 10-20 г желатину
  • 150 мг молока 0%
  • 350 гр вологого сиру
  • 80-100 г сметани
  • 1 апельсин
  • Цукрозамінник (за смаком)
  • Ваніль (теж до смаку)

Спосіб приготування

  • Вилийте в каструлю молоко, додайте желатин та поставте на маленький вогонь. Підігрійте, але не доводьте до кипіння.
  • Розмішайте цю суміш блендером, поступово додаючи туди сир, сметану, ваніль або цукрозамінник.
  • Очищений апельсин розріжте на часточки (або кубики), додайте до суміші, розмішуючи ложкою.
  • Поставте суміш у холодильник, бажано на ніч. Після того, як ви дістанете торт, його можна прикрасити листям м’яти.