Запечена свиняча рулька: “королівський” рецепт

Королівська рулька, як і годиться високоповажній сім’ї, вимагає підготовки – принаймні, закупівлі та варіння. Отже, хочете встигнути до вечері – ставте варитися рульку з 11-12 годин. І нехай томиться. Знімаєте піну, кидаєте у воду, як на холодець, цибулю і моркву і ставите на маленький вогоньговорить Тетяна Висоцька.

  • Час від часу рульку потрібно перевертати.
  • Через три години вимкни духовку.
  • У цій же ємності, в якій ти готувала основну страву, можна зварити картоплю для майбутнього гарніру.
  • Потім м’ясо з картоплею постав в духовку на годину, на невеликому вогні.

Секретні інгредієнти для натирання:

  • Поріж часник і помісти його рульці під шкіру.
  • Змішай гірчицю, ворчестерський або соєвий соус і мед. Натри рульку. Також можеш скропити соусом картоплю.

Постав на великий вогонь для скоринки і почекай півгодини. Вимикай і насолоджуйся!